boor_hout_geva
cirkelzaag_hout_geva
kaart_geva

Sinds 1967

Keukens GEVA is een verhaal dat bijna 50 jaar geleden zijn oorsprong vond. Wij staan voor vakmanschap en een team met jarenlange ervaring. Elk project wordt besproken van A to Z.

Behalve keukens, zijn wij ervaren in totaalrenovaties. Benieuwd wat we allemaal kunnen? Kom langs en de beelden van onze realisaties zullen voor zich spreken en u zeker inspireren.


100% puur belgisch

Al onze materialen worden gemaakt in eigen land wat staat voor 100% Belgisch vakmanschap naar Belgische normen en kwaliteitsvoorwaarden.

Een klantgericht persoonlijke aanpak

Keukens & Interieur GEVA zal u het meest horen via mond a mond reclame wat ook onze sterkste troef is, klanttevredenheid is een must door persoonlijk en doelgericht te zoeken naar uw interieur op maat.

Totaalinterieur op maat

Naast keukens maken wij ook badkamers, dressings, maatmeubilair, parketvloeren, schrijnwerk... Zo kan u voor al uw interieurvragen en ontwerpen terecht bij onze interieurarchitecten.

Nieuwste technologie

Steeds streven wij naar de nieuwe technologie omtrent onze producten zoals:

Laser-technologie: wat maakt dat u bijna volledig naadloos kunt werken met melamine en laminaat, zonder zwarte lijntje dus...

Poederlak-technologie: is een techniek toegepast op lakwerkdeuren, dit ecologisch poederlak bak-proces zorgt ervoor dat uw naadloze panelen de sterkste zijn in zijn soort van lakwerken.

Nano-technologie: deze nieuwste technologie zorgt ervoor dat uw deur krasbestendiger zijn dan eender welke deur in zijn categorie en super onderhoudsvriedenlijk zijn.

Eigen plaatsing

Onze interieurs worden geplaatst door onze eigen mensen wat maakt dat u alleen maar werkt met één bedrijf en dus één aanspreekpunt voor al uw vragen.